Vildt flotte cykeloplevelser på Djursland

Hvad sker der på Djursland

Djursland er noget for sig. På næsen af Jylland – i første parket til Kattegat – finder I noget af det vildeste, som Danmark kan byde på.

Djursland giver tid til at være sammen med familien og gør det nemt at komme tæt på alverdens gode oplevelser. På Djursland er alt inden for kort afstand. Det tager ikke lang tid at komme fra Danmarks største rutsjebaner i Djurs Sommerland til en af de mange dejlige strande på Djursland. Der er heller ikke langt fra glaskunst på Glasmuseet Ebeltoft til vilde isbjørne i Skandinavisk Dyrepark. I kan også tage i Randers Regnskov og opleve leguaner, slanger og andre tropiske dyr. I kan komme tæt på alt lige fra løver til lamaer i Ree Park Safari og så er der alt det spændende under havets overflade i Kattegatcentret – og eksplosive kanoner på Fregatten Jylland, verdens længste træskib. For slet ikke at tale om de historier, der gemmer sig på museerne på Gl. Estrup – Det Grønne Museum og Herregårdsmuseet, og dem der kommer af sig selv efter en vandretur i Nationalpark Mols Bjerge.

På Djursland er der store og små  natur- og kulturbegivenheder i løbet af året.

natur, cykel, cykelruter, cykeltur, kyst, nationalpark, mols bjerge, strand, blå flag,

Tag cyklen med ud og oplev naturen på Djursland.

Der findes mange gode naturoplevelser, som er tilgængelig på cykel.

Naturoplevelser på Djursland

kultur, musik, koncert, arrangement, mad, cykel, cykelruter, Glasmuseet, Ebeltoft, kulturoplevelser

I begivenhedskalenderen kan du finde aktuelle kultur- og musikarrangementer på Djursland.

Kulturoplevelser på Djursland

aktiv, aktivitet, cykelrute, strand, kyst, naturcenter, cykelkort

Er du til mere aktivitet på din ferie, kan du på nedenstående link finde en masse aktiviteter for børn og voksne på hele Djursland.

Aktiviteter